Sunday, September 21, 2008

Aktiviti aku minggu lepas ( part 1 )

17 September 2008 - Berbuka di padang bersama Eza, Baah, Fairuz n Idah..

Memang dah plan nk berbuka bersama-sama. Lagipun ni dah last sem kami bersama menuntut ilmu..huhu.. I'm gonna miss u girls..

Sebelum g padang, kitorg jalan2 di Taman Gelora sekejap.. Saje nak pegi pantai.. Lepas jalan-jalan, pegi Megamall coz Baah nak cari charger untuk laptop dia..

Dalam pukul 5.30ptg kami gerak ke bazar tepi padang untuk cari juadah berbuka..

"4 se'rumate'..hehe"

"i like this pic..cute.."

"say cheese.."

"aku merampas tempat idah..haha"


Itu je gambar yang aku rajin nak upload.. Internet lambat betul.. Malas aku nak tunggu.
Banyak lagi keja aku. Huhu..

4 comments:

mocQachinno said...

comey nye gmba2 dlm ni.ske sgt tgk.cantik n ceria je. ;)

Ruzzaida said...

to mocqachinno :
thanx.. kami mmg cute.. kamu pun cute n comey gak..hehe =p

Luna said...

cam knal je tkar tu??
haha

btol ke knal??=D

Ruzzaida said...

to luna :
kenal ke tkar tu??
are u sure kak?
haha.. =p