Sunday, May 31, 2009

~salam rindu untuk semua~

Assalamualaikum sume...
Haii..harap2 sume sihat..
aku kt umah da skg..
da berminggu memerap kat umah..huhu
rindu lak ngn suasana kat universiti..
rindu ngan rumet2 yang sengal itu..
rindu jugak ngan senandika yang lagi sengal..
rindu jugak ngn rakan2 yang lain..huhu

aainaa,yana,nor n alia..
jaga diri elok2 k.. rindu2 la kt akak ni selalu yer..
klo tengok u-know tu, mesti ingat akak.. hehe
smlm akak tgk Hee Chul aainaa kt KBSW.. haha
rindu sangat2 kat korg.. huhu
jangan gado2 kat bilik tu..

senandika..
good luck for festival teater nanti..
wat elok2..
jangan ade yang gaduh2..
setiap orang x perfect..
so, blaja la utk terima kekurangan & kelebihan masing2..
all da best k..

rakan2 lain..
aku jugak rindu bangat kt korg..
klo ade yg da nk kawen tu, roger2 la aku..
InsyaAllah aku cuba hadirkan diri..hehe..
Tahniah utk Maliza & Hanis yg da selamat bersatu..
Semoga kekal hingga ke akhir hayat..

skg ni aku rse geram sangat2 kat org tu..
rse nk gigit telinga dia sampai putus...
heeeeee!!
tapi.. walaupun geram, aku still sayang kt dia..
heeeee...geram! geram! geram!
sori la terlepas geram kt blog ni plak.. huhu..

emmmm...
sampai sini je la untuk ari ni..
nak balik masak plak.. hehe
nti de masa aku update lagi.. daaaa~~

p/s : thanx to yana, aainaa, alia, bed, dj, daoz, kay n hafiz yang g tgk aku naik bas kt terminal ari tu.. huhu...

p/s 2 : love u all...

6 comments:

nyda said...

rindu utk akak tak de pown
hmmm...~

Daoz said...

sebok je kak nyda..org xrindu tu diam2 sudah la..kecoh la..huhuhuhu...

nyda said...

sebok la daoz dugong nehhh..buekkk!!!

Ruzzaida said...

kakak... i miss u too!!!
entry ni utk dak2 yg still bertapa kt ump tu.. cian diorg.. hehe

tentang ku... said...

hahahahah...amek ko,daoz!!!! hahhah...
sape tu yg akak geram kn tu...? smpi nk gigit telinga smpi putus tu...ganaz tu!!!

Kuwe said...

hoh..gini..ooo..noktah bertindih: